Verzekeringen

Wellicht vindt u dit taaie kost en helemaal niet leuk om over na te denken, maar helaas kunnen we niet zonder. U gaat er vanuit dat u nooit iets overkomt, maar helaas is de realiteit anders, er kan bij u ingebroken worden, of u brengt schade toe aan andermans eigendommen.

Mocht dit gebeuren dan kan dat veel geld kosten. Om u te behoeden voor dit soort grote tegenslagen raden wij u aan om deze, en andere risico’s te verzekeren. Wij kunnen u helpen met met het onderzoeken van de risico’s die u loopt en te kijken welke verzekeringen noodzakelijk zijn.

Hypotheken

U wilt een woning kopen, dan hebben de meeste mensen een hypotheek nodig om de woning geheel, of gedeeltelijk, te financieren. U kunt het natuurlijk zelf gaan regelen of u laat ons, in overleg met u, de juiste hypotheek samenstellen, hierbij regelen we niet alleen de financiering maar kijken ook naar de risico’s die u loopt bij arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid, overlijden en pensionering. U krijgt niet alleen een “zak geld” maar ook een duidelijk en degelijk advies.

Wij regelen niet alleen de financiering maar begeleiden u ook nadat u bij de notaris bent geweest, hulp nodig bij het invullen van de maandelijkse teruggave van de belasting? Ook daar kunnen wij u mee van dienst zijn. Maar ook wanneer u een extra aflossing wilt doen of wanneer de hypotheekrente weer verlengd moet worden.

Ton kan u daar meer over vertellen, bel om een afspraak te maken.