ASR

Online Declareren   ( inloggen met uw DigiD )

Declaratieformulier

 

 

ONVZ

Online declareren  ( inloggen met uw DigiD )

Declaratieformulier ONVZ uitkeren aan verzekerde

Declaratieformulier ONVZ uitkeren aan zorgverlener

Apps van ONVZ

De ONVZ Zorgpas geeft u inzicht in de vergoedingen van de zorgverzekeringen van ONVZ Zorgverzekeraar. U kunt uw eigen digitale zorgpas invoeren en eenvoudig een te beschrijving van de vergoedingen bekijken. Wilt u graag persoonlijk contact met één van onze medewerkers? In de ONVZ Zorgpas staan onze belangrijkste telefoonnummers. Mobiel declareren:  ( IPhone en Android ) De ONVZ Zorgpas App is uitgebreid met een declaratiefunctie. 

STAD HOLLAND

Online declareren   ( inloggen met uw DigiD )

Declaratieformulier STAD HOLLAND

APPS van Stad Holland

Mobiel declareren:  ( IPhone en Android ) Met deze app kun je als polishouder direct nota’s bij Stad Holland indienen. Het is simpel: maak een foto van de nota of selecteer een foto uit je galerij en verstuur deze via de applicatie. Op deze manier kan declareren eenvoudig en snel! Ook is het mogelijk om je zorgpas in te zien, waardoor je al je gegevens bij de hand hebt.

 

Zorg Wijzer, zoekt zorgverleners in de buurt: ( IPhone en Android ) Een ongeluk zit in een klein hoekje. Soms heeft u dan een huisarts, apotheker of zelfs de Spoed Eisende Hulp nodig. De app stelt u in staat om op de locatie waar u zich bevindt snel te zoeken naar de dichtstbij gelegen zorgverleners die u kunnen helpen.

 

Reis Wijzer, biedt hulp in het buitenland: ( IPhone ) De Stad Holland Reis Wijzer App is bedoeld om u bij te staan in lastige situaties in het buitenland. Het stelt u in staat om op de locatie waar u zich bevindt snel in contact te treden met alarmdiensten en alarmcentrales van verzekeraars, uw bankpas, creditkaart of GSM te laten blokkeren of u in verbinding te stellen met Nederlandse Ambassades en Consulaten.

 

SH Dekking: ( IPhone en Ipad ) U staat bij een zorgverlener en die stelt een bepaalde behandeling voor, maar hoe weet u nu of u daar wel voor verzekerd bent? Vanzelfsprekend neemt U niet al onze brochures mee naar uw arts, dus die kunt u ook niet raadplegen. U kunt ons natuurlijk altijd bellen, maar nu maken we het u nog makkelijker! U raadpleegt gewoon deze app.