Registratienummer 3D Financieel Advies : 12039942

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) is onafhankelijk financieel toezichthouder en controleert ondernemingen die actief zijn in sparen, lenen, beleggen, pensioenen en verzekeren. De AFM let op het gedrag van financiële ondernemingen. Bijvoorbeeld of ze u goed behandelen en of ze u goed en volledig informeren over de financiële producten en diensten die ze u aanbieden. De AFM let er op dat iedereen zich houdt aan de wetten en regels die gelden voor financiële ondernemingen en consumenten. Wanneer de AFM vaststelt dat bedrijven of consumenten zich niet aan de regels houden, kan zij sancties opleggen.

 

Registratienummer 3D Financieel Advies : 52090523KvK

De Kamer van Koophandel (KvK) legt belangrijke gegevens over ondernemingen en rechtspersonen vast in het handelsregister. Het handelsregister bevat informatie over de aard van de onderneming, de eigenaar(s), de vestigingen, wie er tekenbevoegd is, etc. Deze gegevens zijn openbaar en tegen betaling verkrijgbaar. Jaarlijks worden deze gegevens miljoenen keren opgevraagd.

 

Registratienummer 3D Financieel Advies : 300014471

KifidHet Financiële Klachteninstituut. (Kifid) Zijn gespecialiseerd in het bemiddelen en het beslissen van geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners. Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Banken, verzekeraars, pensioenfondsen, intermediairs of andere financiële dienstverlener zijn wettelijk verplicht zich aan te sluiten bij een financieel klachteninstituut.