Beste klant,

U hoeft de krant maar open te slaan en allerlei wijzigingen komen op u af. 

Middels de rubriek nieuwsberichten wil ik u op de hoogte brengen van belangrijke wijzigingen en/of aanpassingen. Het kan zijn dat niet ieder nieuwsbericht op u van toepassing is maar het is voor mij wel een manier om mijn klanten zo snel mogelijk op de hoogte te brengen.  Ik heb uw email adres aan de verzendlijst toegevoegd.

Het is niet de bedoeling om deze nieuwsberichten als reclame te gaan gebruiken, alleen voor informatie verstrekking, heeft u vragen aan de hand van een bericht dan mag u contact met mij opnemen.

Als u geen prijs stelt op deze nieuwsberichten, wilt u mij dan een email sturen, dan kan ik u uit de mailinglijst verwijderen.

Ik hoop u hiermee van dienst te zijn.

Met vriendelijke groet,

Ton van Wijnbergen