SCHADE IS NOOIT LEUK, ALTIJD LASTIG, EEN HOOP TE REGELEN.

 

Maar als je de belangrijkste gegevens bij de hand hebt maakt dat het een stuk makkelijker. Heb je een smartphone download de app van SOS INTERNATIONAL en zet het polisnummer er in van de diverse verzekeringen. Je hebt dan alle belangrijke gegevens bij de hand, en belangrijker nog, wanneer je met de app een ongeval doorgeeft weet de hulpdienst ook direct waar je bent, iedere minuut telt bij een schade.  Kijk voor meer info en het downloaden van de app op het logo, hiernaast, en kijk voor verdere uitleg op de site. Voor Motorvoertuig-, Reis- en Ziektekostenverzekeringen.

 

 

Handige app om schade te melden, het is dan niet meer nodig om een papieren schadeformulier in te vullen. Wanneer je deze gebruikt is het ook voor de tegenpartij te gebruiken om naar zijn of haar verzekeraar en tussenpersoon te versturen.  Klik op het plaatje dan kom je op de site om de app te downloaden.

Wil je eerst zien hoe het werkt klik dan op deze link

 

x

Inboedel / Woonhuis / Glas en Aansprakelijkheidsverzekering

Wij proberen het zo snel mogelijk voor u te regelen, met de minste rompslomp, u kunt daarbij ook helpen. Bij een schade in en om de woning, maak er foto’s van, voordat u aan het opruimen gaat, dan staat de schade in ieder geval op beeld. Wanneer u dat heeft gedaan moet de schade ook nog gemeld worden dit kan telefonisch, schriftelijk of via de mail.

Heeft u een schade veroorzaakt bij een ander, niet met een motorvoertuig, of heeft u een Brand-, Inbraak, Storm, of ruitschade dan moet het hieronder staande formulier ingevuld worden, u hoeft alleen de vragen in te vullen die van toepassing zijn, maar vul hem wel zo volledig mogelijk in, dan is voor ons de schade duidelijk en weten dan wat er moet gebeuren.

Hier kunt u het schadeformulier downloaden

Heeft u het formulier ingevuld, kan met de computer, print u dan het formulier, zet u handtekening en dan mag u het formulier langs brengen, opsturen of scannen en dan mailen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op, als we elkaar nog niet gesproken hebben, om verder de afhandeling door te spreken.